Mai jos puteti gasi o lista cu cele mai ieftine bilete de avion gasite azi, Luni 09/10/2017, pentru o multitudine de tari si orase.

Milano – 16€ / persoana:


Oslo – 38€ / persoana:


Bruxelles – 20€ / persoana


Advertisement
Atena – 34€ / persoana


Roma – 23€ / persoana


Tel Aviv – 70€ / persoana


Dublin – 47€ / persoana


Advertisement
Berlin – 30€ / persoana


Budapesta:


Varsovia – 45€ / persoana


New York – 400€ / persoana


Advertisement
Amsterdam – 115€ / persoana


Viena:


Pentru optiuni de cazare recomandam site-urile Booking si Airbnb.


Toate ofertele postate pe acest website sunt ponturi sau prezentari ale ofertelor diverselor companii de zbor si/sau hoteliere. Tot ce tine de rezervari se va face pe cont propriu de catre dumneavoastra. Vacantele de tipul DIY (Do-it-Yourself) sunt vacante pe care vi le puteti face pe bunul plac fara sa mai interactionati cu agentii de turism sau alte parti terte. Va rugam sa verificati mereu actualitatea preturilor deoarece sunt foarte volatile, in functie de cere si perioada. Speram sa va fie de folos aceste ponturi, iar pentru orice sugestii sau intrebari va asteptam pe pagina noastra de Facebook: Vacante DIY.

Related Posts

Europa

Bilete ieftine de avion – 10/10/2017

Mai jos puteti gasi o lista cu cele mai ieftine bilete de avion gasite de noi azi, Marti 10/10/2017, pentru o multitudine de tari si orase.

Europa

City break Oslo – Bilet avion + transfer + cazare 3 nopti – 194€/persoana

City break in Oslo in perioada 10 – 13 Noiembrie. Zborul direct este operat de WizzAir iar cazarea este intr-un hotel amplasat central, avand si o statie de metrou la doar 250m de proprietate.

Europa

City break Atena – Bilet avion + cazare 3 nopti – 72€/persoana

City break in Atena in perioada 18 – 21 Noiembrie. Zborul direct este operat de Ryanair iar cazarea este intr-un hotel situat la 350m de statia de metrou Akropoli.

16 Shares
Share16
+1
Tweet
Pin
Share
Stumble