City break in Atena in perioada 18 – 21 Noiembrie. Zborul direct este operat de Ryanair iar cazarea este intr-un hotel situat la 350m de statia de metrou Akropoli.


Bilet avion dus-intors: 37€ / persoana

Rezerva Zbor


Advertisement
Cazare camera twin: 69€ / 3 nopti

Rezerva Cazare

Pentru alte optiuni de cazare veti gasi aici lista de hoteluri, iar daca doriti camere/apartamente la privat va recomandam site-ul Airbnb.


Total pt. 2 persoane: 143€ | 72€/persoana

Toate ofertele postate pe acest website sunt ponturi sau prezentari ale ofertelor diverselor companii de zbor si/sau hoteliere. Tot ce tine de rezervari se va face pe cont propriu de catre dumneavoastra. Vacantele de tipul DIY (Do-it-Yourself) sunt vacante pe care vi le puteti face pe bunul plac fara sa mai interactionati cu agentii de turism sau alte parti terte. Va rugam sa verificati mereu actualitatea preturilor deoarece sunt foarte volatile, in functie de cere si perioada. Speram sa va fie de folos aceste ponturi, iar pentru orice sugestii sau intrebari va asteptam pe pagina noastra de Facebook: Vacante DIY.

Categories: Europa

Related Posts

Europa

Bilete ieftine de avion – 10/10/2017

Mai jos puteti gasi o lista cu cele mai ieftine bilete de avion gasite de noi azi, Marti 10/10/2017, pentru o multitudine de tari si orase.

Europa

City break Oslo – Bilet avion + transfer + cazare 3 nopti – 194€/persoana

City break in Oslo in perioada 10 – 13 Noiembrie. Zborul direct este operat de WizzAir iar cazarea este intr-un hotel amplasat central, avand si o statie de metrou la doar 250m de proprietate.

America de Nord

Bilete ieftine de avion – 09/10/2017

Mai jos puteti gasi o lista cu cele mai ieftine bilete de avion gasite azi, Luni 09/10/2017, pentru o multitudine de tari si orase.

5 Shares
Share5
+1
Tweet
Pin
Share
Stumble