City break in Bruxelles in perioada 6 – 8 Octombrie. Zborul direct este operat de WizzAir iar cazarea este intr-un hotel de 3 stele, amplasat in inima orasului.


Bilet avion dus-intors: 31€ / persoana.

Zborul direct este operat de WizzAir, plecarea fiind din Bucuresti. Zborul de plecare este la ora 06:20 iar zborul de intoarcere este la ora 08:55. Durata efectiva de zbor este de 3 ore.

Rezerva ZborCazare camera dubla: 109€ / 2 nopti.

Hotel Best Western City Centre este situat in inima orasului Bruxelles, acesta fiind situat la 400m de o statie de metrou, la doar 15 minute de mers fata de Grand Place iar vis-a-vis de hotel se afla gradina botanica din Bruxelles.

Rezerva Cazare

Pentru alte optiuni de cazare veti gasi aici lista de hoteluri, iar daca doriti camere/apartamente la privat va recomandam site-ul Airbnb.


Total pt. 2 persoane: 171€ | 86€/persoana.

Toate ofertele postate pe acest website sunt ponturi sau prezentari ale ofertelor diverselor companii de zbor si/sau hoteliere. Tot ce tine de rezervari se va face pe cont propriu de catre dumneavoastra. Vacantele de tipul DIY (Do-it-Yourself) sunt vacante pe care vi le puteti face pe bunul plac fara sa mai interactionati cu agentii de turism sau alte parti terte. Va rugam sa verificati mereu actualitatea preturilor deoarece sunt foarte volatile, in functie de cere si perioada. Speram sa va fie de folos aceste ponturi, iar pentru orice sugestii sau intrebari va asteptam pe pagina noastra de Facebook: Vacante DIY.

Categories: Europa

Related Posts

Europa

Mini vacanta Budapesta – Bilet avion + cazare 4 nopti – 72€/persoana

Mini vacanta in Budapesta in perioada 11 – 15 Octombrie. Zborul direct este cu plecare din Bucuresti iar cazarea este intr-o pensiune simpla, situata intr-o zona linistita din Budapesta. Pensiunea se afla la doar 500m Read more…

Europa

City break Roma – Bilet avion + cazare 3 nopti – 94€/persoana

City break in Roma in perioada 5 – 8 Octombrie. Zborul direct este cu plecare din Bucuresti iar cazarea este intr-o pensiune cotata superb cu nota 9.4/10. Pensiunea este situata in Appio Latino la doar Read more…

Europa

City break Milano – Bilet avion + cazare 3 nopti – 91€/persoana

City break in Milano in perioada 8 – 11 Octombrie. Zborul direct este cu plecare din Timisoara iar hotelul este amplasat la doar 300m de metrou, acesta fiind situat in San Siro.

9 Shares
Share9
+1
Tweet
Pin
Share
Stumble