City break in Roma in perioada 19 – 21 Octombrie. Cazare intr-un hotel situat foarte aproape de Vatican, la doar 10 minute de mers pe jos. Zborul direct este operat de Ryanair.


Bilet avion dus-intors: 33€ / persoana.

Zborul direct este operat de Ryanair, plecarea fiind la ora 10:00 din Bucuresti. Zborul de intoarcere este la ora 06:30 in data de 21 Octombrie. Durata efectiva de zbor este de 2 ore si 5 minute.

Rezerva Zbor


answear.ro%20


Cazare camera dubla: 84€ / 2 nopti.

Hotelul Roma Residence este amplasat la doar 10 minute de mers pe jos fata de Basilica Sfantul Petru si la doar 150m de statia de metrou Roma San Pietro. Inafara de locatia excelenta, hotelul mai ofera wi-fi gratuit in toate camerele.

Rezerva Cazare

Pentru alte optiuni de cazare veti gasi aici lista de hoteluri, iar daca doriti camere/apartamente la privat va recomandam site-ul Airbnb.


Total pt. 2 persoane: 150€ | 75€/persoana.

Toate ofertele postate pe acest website sunt ponturi sau prezentari ale ofertelor diverselor companii de zbor si/sau hoteliere. Tot ce tine de rezervari se va face pe cont propriu de catre dumneavoastra. Vacantele de tipul DIY (Do-it-Yourself) sunt vacante pe care vi le puteti face pe bunul plac fara sa mai interactionati cu agentii de turism sau alte parti terte. Va rugam sa verificati mereu actualitatea preturilor deoarece sunt foarte volatile, in functie de cere si perioada. Speram sa va fie de folos aceste ponturi, iar pentru orice sugestii sau intrebari va asteptam pe pagina noastra de Facebook: Vacante DIY.

Categories: Europa

Related Posts

Europa

Mini vacanta Budapesta – Bilet avion + cazare 4 nopti – 72€/persoana

Mini vacanta in Budapesta in perioada 11 – 15 Octombrie. Zborul direct este cu plecare din Bucuresti iar cazarea este intr-o pensiune simpla, situata intr-o zona linistita din Budapesta. Pensiunea se afla la doar 500m Read more…

Europa

City break Roma – Bilet avion + cazare 3 nopti – 94€/persoana

City break in Roma in perioada 5 – 8 Octombrie. Zborul direct este cu plecare din Bucuresti iar cazarea este intr-o pensiune cotata superb cu nota 9.4/10. Pensiunea este situata in Appio Latino la doar Read more…

Europa

City break Milano – Bilet avion + cazare 3 nopti – 91€/persoana

City break in Milano in perioada 8 – 11 Octombrie. Zborul direct este cu plecare din Timisoara iar hotelul este amplasat la doar 300m de metrou, acesta fiind situat in San Siro.

39 Shares
Share39
+1
Tweet
Pin
Share
Stumble