City break in Oslo in perioada 10 – 13 Noiembrie. Zborul direct este operat de WizzAir iar cazarea este intr-un hotel amplasat central, avand si o statie de metrou la doar 250m de proprietate.


Bilet avion dus-intors: 38€ / persoana

Rezerva Zbor


Transfer cu trenul dus-intors: 60€ / persoana

Trenul din Torp pana in Oslo costa aproximativ 30€ / calatorie asa ca transferul ar costa 60€ dus-intors. De la aeroport pana in gara Torp exista un autobuz gratuit iar calatoria cu acest autobuz dureaza in jur de 5 minute.

Info Transfer


Advertisement
Cazare camera twin: 192€ / 3 nopti

Rezerva Cazare

Pentru alte optiuni de cazare veti gasi aici lista de hoteluri, iar daca doriti camere/apartamente la privat va recomandam site-ul Airbnb.


Total pt. 2 persoane: 388€ | 194€/persoana

Toate ofertele postate pe acest website sunt ponturi sau prezentari ale ofertelor diverselor companii de zbor si/sau hoteliere. Tot ce tine de rezervari se va face pe cont propriu de catre dumneavoastra. Vacantele de tipul DIY (Do-it-Yourself) sunt vacante pe care vi le puteti face pe bunul plac fara sa mai interactionati cu agentii de turism sau alte parti terte. Va rugam sa verificati mereu actualitatea preturilor deoarece sunt foarte volatile, in functie de cere si perioada. Speram sa va fie de folos aceste ponturi, iar pentru orice sugestii sau intrebari va asteptam pe pagina noastra de Facebook: Vacante DIY.

Categories: Europa

7 Shares
Share7
+1
Tweet
Pin
Share
Stumble