Vacanta in Panama City in perioada 21 Noiembrie – 2 Decembrie. Zborul este operat de Turkish Airlines, avand escala in Istanbul si Bogota la plecare, iar la intoarcere avand escala doar in Istanbul. Cazarea este intr-un hotel de 4 stele, situat in centrul orasului cat si foarte aproape de o statie de metrou.


Bilet avion dus-intors: 592€ / persoana.

Zborurile sunt operate de Turkish Airlines, la plecare avand escala in Istanbul si Bogota iar la intoarcere avand escala doar in Istanbul. Zborul de plecare este in data de 21 Noiembrie la ora 21:35, ajungand in Panama City in data de 22 Noiembrie la ora 11:30. Zborul de intoarcere este in data de 1 Decembrie la ora 13:00, ajungand in Bucuresti in data de 2 Decembrie la ora 20:05.

Rezerva Zbor


Advertisement
Cazare camera dubla: 341€ / 9 nopti.

Cazare in Hotel Ojos Del Rio, acest hotel fiind de 4 stele iar ca amplasare este la doar 200m de o statie de metrou si la doar 1.4km de centrul orasului. Acest hotel ofera acces wi-fi gratuit peste tot in proprietate.

Rezerva Cazare

Pentru alte optiuni de cazare veti gasi aici lista de hoteluri, iar daca doriti camere/apartamente la privat va recomandam site-ul Airbnb.


Total pt. 2 persoane: 1525€ | 763€/persoana.

Toate ofertele postate pe acest website sunt ponturi sau prezentari ale ofertelor diverselor companii de zbor si/sau hoteliere. Tot ce tine de rezervari se va face pe cont propriu de catre dumneavoastra. Vacantele de tipul DIY (Do-it-Yourself) sunt vacante pe care vi le puteti face pe bunul plac fara sa mai interactionati cu agentii de turism sau alte parti terte. Va rugam sa verificati mereu actualitatea preturilor deoarece sunt foarte volatile, in functie de cere si perioada. Speram sa va fie de folos aceste ponturi, iar pentru orice sugestii sau intrebari va asteptam pe pagina noastra de Facebook: Vacante DIY.

Related Posts

America de Sud

Vacanta Sao Paulo – Bilet avion dus-intors + cazare 9 nopti – 786€/persoana

Vacanta in Sao Paulo, in perioada 21 August – 1 Septembrie. Zborul este cu plecare din Bucuresti si are escala in Instanbul. Zborul este operat de Tarom si Turkish Airlines. Cazarea este intr-un hostel care Read more…

America de Sud

Vacanta Cancun – Bilet avion dus-intors + cazare 6 nopti (Mic dejun inclus) – 4253 lei / persoana

Am sosit si cu o vacanta exotica in Cancun, in perioada 6 – 14 Februarie. In aceasta luna, Cancun are temperaturi medii de 24 grade celsius. Zborul este operat de Tarom pana in Madrid, iar Read more…

5 Shares
Share5
+1
Tweet
Pin
Share
Stumble